Voor het eerst


Voor het eerst weer genieten van de zon en een heerlijke temperatuur. Wat hebben we er lang op moeten wachten. Maar daardoor genieten we er nog meer van.
Voordat de corona begon, zaten we vaak ergens op en terrasje. Maar nu, na die lange periode dat het niet mocht, heb ik er minder behoefte aan op de een of andere manier. Ik ben me zo bewust van onze rijkdom. Ik geniet meer dan ooit van de rust op ons eigen terras. Op de een of andere manier ben ik dat meer gaan waarderen. Het is alsof die vreemde tijd een ander mens van mij gemaakt heeft. Niet letterlijk natuurlijk. Ik ben meer tevreden en ik voel me gelukkiger met en om iets kleins dan voorheen. Het leven voelt intenser.
Op het einde van juni ben ik voor de tweede keer gevaccineerd. Daarna gaan we in juli er even een paar dagen tussenuit en vanaf 23 juli kan je mijn showroom op afspraak op de  vrijdagen ( soms op de donderdag) bezoeken om rond te kijken en eventueel iets te kopen.
Voor het eerst weer na een hele lange periode. Maar vòòr die tijd moet ik nog heel veel opruimen, spinnenwebben vegen, sorteren en prijzen.
Wat heb ik er veel zin in om voor het eerst weer open te gaan.
En afgelopen weekend ben ik voor het eerst weer echt met Stijn op inkoop geweest. Nog wel voorzichtig, maar het busje van Stijn zat helemaal vol toen we weer aan de terugreis begonnen. Stoere spullen voor zijn shops en mooie fijne kleine spulletjes voor mij. Mooie beelden, de eerste kerstartikelen en meer voor de komende tijd op mijn website en ook voor de Kerst open dagen. Dik tevreden dus!
En als we weer thuis zijn, krijg ik  zomaar een prachtig boeket van hem. Zonder woorden, maar om ‘voor het eerst weer’ een beetje te vieren.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd