VerheugenOfschoon ik geen visuele Voorjaars fair houd op 20 en 21 maart, maar alles weer online te koop is, heb ik het toch druk met de voorbereidingen.
Omdat het steeds zo’n drukte in mijn webwinkel is, heb ik de voorjaars open dagen voor me uitgeschoven.
Maar afgelopen weekend was het alsof ik wakker schrok.
Oh ik verkocht wel al paas en voorjaarsartikelen maar met de open dagen was ik niet bezig.
Online is toch heel anders dan échte Open dagen. Ik mis de gezelligheid van de voorbereidingen en de spanning. Ik mis het bakken van de lekkernijen en het maken van de eierlikeur.
Ik mis het maken van een gewoon huis tot een voorjaarsfeest. Maar het meest zal ik alle gasten missen.
Het is hier een soort van opslagruimte geworden. Ik had het druk en er kwam toch niemand…
Maar als in het weekend Stijn met de prachtige grote Paashaas candycontainer die wel meer dan 40 cm groot is, op de stoep staat, vallen de schellen van mijn ogen. Ineens realiseer ik me dat de open dagen er snel aankomen en dat ik nog heel veel werk te doen heb. Het wordt de hoogste tijd om uit mijn ‘winterslaap te komen’. En wat is hij prachtig, deze oude candycontainer. Nog nooit zo’n grote gezien! Dit wordt de start van mijn weg naar de online open dagen.
Vandaag nadat alle pakketten ingepakt zijn, ga ik  de paaskast rangschikken en alle spullen verzamelen die ik tijdens deze dagen online wil verkopen. Want buiten heel veel paas -items heb ik ook andere mooie producten verzameld.
Ik zal tot die tijd regelmatig foto’s posten.
Mijn spelregels zijn nog altijd hetzelfde; van de plaatjes mag je alvast genieten, maar ik doe geen voorverkoop en ik reserveer niets van te voren. Ik ga zoals altijd voor de meest eerlijke manier. De informatie over de producten vind je de 20e en 21e op mijn website. Maar het is wel wie het eerst komt die het eerst maalt, daar kan ik niets aan veranderen en ook dat is gewoon eerlijk.
Komende dinsdag 16 maart plaats ik geen nieuwe brocante vondsten op mijn website, die bewaar ik voor het online voorjaarsfeestje.
Maar voor het zover is, moet ik eerst even bergen verzetten…en ga ik mij alvast heel erg verheugen op wat komen gaat!
Graag tot dan!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd