Vakantie

Ze komt logeren, kleindochter Femme. Het is alweer een hele tijd gelden dat ze echt kwam logeren.
Inmiddels is ze al tien jaar, al echt een grote meid. Ik verheug me enorm op haar komst. Dat kleine is ontzettend leuk. Maar deze leeftijd is toch ook fantastisch.
Ik heb me voorgenomen om zo min mogelijk voor de webshop te werken en ik heb goed vooruit gewerkt. Toch moeten er wat pakketten de deur uit. Als ik haar vraag of ze cadeautjes voor de klanten wil maken, zegt ze gretig: ‘ja!’ En zo komt het dat ik ineens een werknemer heb. Ze doet het zo netjes, met strikje en al. We doen spelletjes, maken iets moois uit de oude origami doos van haar mama en samen met opa gaan we uiteten.
We bakken spekkoek omdat dit haar lievelingsgebak is . Twee uur later zijn we klaar, maar het is de moeite waard. Hij is heerlijk.
Ze werkt er zo geconcentreerd aan en ze is secuur.
Ze kan al eieren splitsen. Wat wil je ook met een mama die altijd aan het bakken is.
Ik zet een dezer dagen het recept op mijn website onder het kopje ‘koken en bakken’. Zeker doen als je een keer veel tijd hebt.
En zo maakt de webwinkel even plaats voor een lief meisje. Na twee nachtjes slapen gaat ze weer naar huis. Wat mis ik haar gezelligheid….
Dan is er weer genoeg werk aan de winkel, letterlijk…
En nu beried ik me voor op onze vakantie. Heel even er tussenuit, nu écht zonder brocante. Even niks moeten voordat de drukke tijd van voorbereidingen van de Kerst Open dagen beginnen.
Daarom is er komende dinsdag 6 september geen nieuwe website update. Gelukkig staan er nog genoeg mooie producten online en kun je gewoon een bestelling doen. En kijk ook even onder het kopje ‘SALE, hier staan veel nieuwe mooie koopjes!!!! . Deze categorie heb ik nog aan voordat ik wegga. Houd er wel rekening mee dat ik een week niet verzend, dus je moet iets langer op je pakketje wachten dan dat je van mij gewend bent.
Op dinsdag 13 september vul ik mijn website weer aan en kun je dan vanaf 9.30 uur weer mooie nieuwe vondsten bestellen.
Tot dan!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd