Schrijven

Geplaatst op 14-7-2020 door Cobie van Helden
De nieuwe editie van het mooie magazine ‘Enjoy Brocante’ is weer uit.
En zoals  de laatste tijd steeds, staat er weer een column van mij in. Ik ben er blij mee en ik doe het heel graag om over mijn brocante ‘avonturen’ te schrijven en er plaatjes van mooie producten of gebeurtenissen bij te mogen plaatsen. Niet dat het zo enorm spannend is wat ik meemaak, maar het is fijn om het op te schrijven. Het is gek dat ik geen idee heb of mijn column eigenlijk wel gelezen wordt. Natuurlijk krijg wel eens een leuke reactie van iemand, maar dat zegt niets over de hoeveelheid lezers.
Het verhaal voor de volgende editie ligt klaar. Er deed zich afgelopen weekend net het een en ander voor. Dus voor deze week even geen belevenissen op FB…
Eerder, toen ik nog kleuterjuf was en zelfs al lang voor die tijd, droomde ik ervan om ooit eens een prentenboek voor peuters en kleuters te mogen schrijven en illustreren, verwachtende dat zoiets mij wellicht nooit zou overkomen.
Toen deed het zich voor dat ik voor  het magazine ‘Daphnes Diary’ mocht tekenen en  de geschreven stukjes mocht ondersteunen met illustraties. En nu mag ik schrijven voor Enjoy brocante. Tóch blijft dat prentenboek in mijn achterhoofd zitten.
Als Jos zegt dat ik heel blij mag zijn met het feit dat mijn columns in een magazine geplaatst worden en dat ik al eerder voor een magazine mocht tekenen, weet ik dat hij gelijk heeft.
Het is heerlijk om telkens over mijn brocante leven  in de Enjoy Brocante te mogen schrijven. En wat is nog mooier om dat te mogen doen, omringd door zoveel brocante. Ik ben dik tevreden en wie weet wat er verder nog ooit op mijn pad komt…

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd