Over de weekendveiling en het woensdagavondkoopje


Al een hele poos plaats ik op de vrijdag geen weekendveiling meer omdat die niet meer prettig verliep.
het begon als een leuk gezellig spel, waarbij de laatste momenten vaak spannend waren voor de bieders. Langzaam maar zeker veranderde dat
Er kwamen geen serieuze biedingen meer en er ontstond onenigheid op de zondagavond rond de klok van acht.
Bieders die volgens de computerklok te laat boden maar die vonden dat ze wel nog op tijd waren en zich benadeeld voelden. Ik ben er zelfs een klant door kwijt geraakt.
Ik begon steeds meer op te zien tegen de zondagavond en met een akelig gevoel zat ik om acht uur achter de computer. Vaak had ik de rest van de zondagavond een vervelend buikgevoel en op het laatst ging het ten koste van mijn nachtrust.
Dit was nooit de bedoeling van de veiling. Het moest een leuk spel zijn, met een kleine portie gezonde spanning tussen de bieders. Maar niet iets met een vervelend einde waarbij ik mij moest verdedigen en mij als oneerlijk moest laten betitelen.
Ik werd er zo verdrietig van dat ik besloot ermee te stoppen en daardoor had ik ook geen zin meer in het woensdagavondkoopje.
Nu gebeurt het de laatste tijd steeds vaker dat klanten aangeven dat ze het woensdagavondkoopje missen.
En eigenlijk heb ik ook weer heel veel zin om dat op e starten.
Dus vanavond om 19.00 uur zie je FB weer  een bericht met plaatje van een klein stukje van het woensdagavondkoopje dat om 20.00 uur wordt aangeboden.
Degene die het eerst reageert op het bericht van 20.00 uur, krijgt het product voor de aangeboden prijs. Uiteraard zijn de verzendkosten niet bij de prijs inbegrepen.
Het gaat over het algemeen om producten die onder de € 10 blijven en die dan extra goedkoop weggaan.
Het is voor iedereen zichtbaar wie het eerste reageert, dus er kan geen onenigheid ontstaan.
Doe mee vanavond… en laten we er weer een gezellig moment van maken.
Enne… als je zin hebt om iets lekkers te bakken, voor nog meer gezelligheid, weer een heel oud recept… neem dan een kijkje op mijn website
https://www.vanmijenco.nl/blogs/koken-bakken/ouderwetse-broodpudding

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd