Genietmomentjes


Na ongeveer twee maanden voornamelijk thuis zijn, is er weinig veranderd. De samenleving versoepelt maar als er iemand binnen je gezin tot de risicogroep behoort, verandert er vooralsnog niet veel en hoop je maar dat het hem niet treft…
Maar ik had mij voorgenomen dat als ik weer ging schrijven het geen negatief verhaal zou worden en daar ga ik voor.
Gelukkig is het druk in mijn webwinkel. Er wordt veel verzonden en klanten die liever ophalen, kunnen dat gewoon blijven doen. Ik heb de afgelopen tijd geen klanten binnen ontvangen, maar ophalers kunnen hun bestelling die netjes ingepakt staat buiten meenemen. Dat gaat prima en voorlopig blijf ik dat uit voorzorg nog zo doen.
Ik heb dan wel mijn webwinkel aan huis en geen kleine kinderen meer om mij heen, maar iedereen heeft moeten inleveren. Hoe dan ook.
Ik ben graag thuis en zit hier lekker in mijn bubbel. Buiten mijn kinderen en kleinkinderen mis ik niet zoveel. Ik red het samen met Jos prima hier.
Ik houd tijd over om andere dingen te doen als anders, dingen waar ik normaal nooit aan toe kom. En nog meer te genieten van alles wat groeit en bloeit in de tuin.
Weer heel blij met mijn column in het mooie Enjoy brocante magazine
Ik had mij er allang bij neergelegd dat afgelopen zondag Moederdag en gisteren mijn verjaardag stille dagen zouden worden. En dan komen toch je kinderen en kleinkinderen. Weliswaar niet allemaal samen zoals anders, maar verspreid over twee dagen, buiten en op afstand. Heerlijk na die stilte van de afgelopen tijd. Ik denk dat ik nog nooit zó genoten heb van hun aanwezigheid als nu. Ik koester deze rijkdom. Ik geniet van de korte momentjes die we samen hebben en van de mooie en lieve knutsels die de kleinkinderen maakten. Ik voel mij een verwende echte jarige oma, een gekoesterde mama en een geliefde echtgenote…
Van vrienden en klanten mag ik veel lieve verjaardagswensen, kaartjes en cadeautjes ontvangen.
Intenser beleefd dan ooit, me nog meer bewust van waar het werkelijk om gaat...

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd