Een geluksvogel

Ik dacht dat maar een enkeling mijn verhaaltjes zou missen, maar ik heb zoveel lieve en leuke reacties naar aanleiding van mijn vorige verhaal gehad. Hartverwarmend…
Vandaag kreeg ik zo’n lief kaartje van een klant. Met een paar woorden omvatte ze alles en moest ik even een traantje wegpinken.
Wat voelde dat goed al die reacties, want eigenlijk was de afgelopen tijd buiten een verdrietige ook een eenzame periode. Gelukkig veel steun van Jos gehad en van de kinderen en nu ziet alles er zoveel beter uit. Er is niets veranderd natuurlijk, maar ik sta er zelf nu anders in en zo is mijn rugzakje weer draagbaar geworden.
Van Mijke kreeg ik een mooi gedicht in de zo moeilijke periode.
‘Ik wou dat ik kon toveren
dan toverde ik een glimlach op je gezicht
maakte ik je zware dagen licht
tekende ik een zon boven je hoofd
sprak ik een spreuk die de pijn verdooft.’
En hebben we niet allemaal wel eens zo’n toverspreuk nodig?
Nu genoeg hierover, op naar een volgende hoofdstuk.
En ja, ik maakte vorige ook week weer een leuk incident mee. Terwijl ik mijn brocante avontuur aan het opschrijven was, zag ik in mijn agenda dat ik volgende week alweer mijn verhaal voor de column in de @Enjoy Brocante af moet hebben. Dus nu bewaar ik het ‘avontuurtje’ voor die gelegenheid.
En als je benieuwd bent kun je de column in het volgende nummer lezen. Het duurt nog een poosje voordat het nieuwe magazine uitkomt, maar voor mij is volgende week de deadline.
Feit is dat ik weer hele mooie items voor de Kerst Open Dagen heb kunnen kopen.
Het lijkt nu nog heel ver weg,
Maar het is weer snel zover en terwijl het zonnetje schijnt en de temperatuur tropisch is, zit ik alweer tussen de kerstspullen.; Candycontainers, kerstboompjes, oud tinsel en andere ‘kerstsnoepjes’.
Op 12 en 13 november kun je mijn kerst Open Dagen bezoeken.
Verdere info over deze dagen volgt nog, maar zo kun je alvast de data noteren als je interesse hebt.
En stiekem kan ik het niet laten om toch een paar kerstfotootjes te posten. Al de producten die je op de foto’s ziet, zijn pas met de Open Dagen te koop.
En ik weet dat er klanten en een lieve vriendin zijn die al heel erg uitkijken naar dit mooie feest.
Maar nu eerst een glaasje fris op een plekje in de schaduw en ik bedenk wat een geluksvogel ik eigenlijk ben.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd